PANARDINAMAS VANDENS SIURBLYS TWP 4005 E

Atsiliepimų nėra. Būk pirmas!
Kiekis:
Pristatymas per 5-10 d.d.
Prekės kodas: TWP 4005 E

Kompaktiškas povandeninis vandens siurblys TWP 4005 E įspūdingas dėl savo galingumo ir patogaus naudojimo namų savininkams ir aistringiems sodininkams. Didžiausia talpa 7000 litrų per valandą. Integruotas atbulinis vožtuvas neleidžia grąžinti srauto išjungus.

 

Turėdamas galingą ir 400 vatų nereikalaujantį variklį, vandens siurblys TWP 4005 E transportuoja skaidrų ar šiek tiek užterštą vandenį, kurio dalelės yra iki 5 milimetrų. Įspūdingai greitai povandeninis siurblys nusausina užtvindytus rūsius ir skalbimo kambarius, išvalo baseinus ir taip pat puikiai atrodo kaip įprastas švarus vandens siurblys, pumpuojantis visą cisterną ar lietaus statines. Integruotas atbulinės eigos sustabdymas apsaugo žarną nuo eksploatavimo nutraukimo ir sutrumpina pakartotinio gruntavimo laiką.

 

Tik 3 mm likutinis vandens lygis - tiesiog nuvalysite

Vandens siurblys taip pat idealus, pavyzdžiui, greitai ir kruopščiai išsausina užtvindytus paviršius rūsiuose. Kadangi plokščias siurblys TWP 4005 E jau pasiekia tik 80 mm vandens lygį, norint paleisti darbo ratą į vidų, tada prietaisas siurbia tiesiu paviršiumi, „išsausina“ likusį vandens lygį iki 3 mm.

 

Įrenginys, nepralaidus vandeniui ir atsparus smūgiams plastikinis korpusas, tinka naudoti iki 7 metrų gylyje. Siurblys taip pat yra gerai įrengtas ilgesnėms operacijoms, nes jame yra integruotas šiluminės apsaugos kontūras, skirtas perkaitimui. Aukštos kokybės keramikos mechaninis sandariklis ir nedidelis velenas taip pat užtikrina ilgaamžiškumą.

 

Lengva naudotis ir prižiūrėti TWP 4005 E

Dėl užrakinamo plūdinio jungiklio, TWP 4005 E veikia labai paprastai. Priklausomai nuo nustatyto vandens lygio aukščio, tai užtikrina prietaiso automatinį įjungimą ir išjungimą. Apsauga nuo saulės spindulių padidina automatinio veikimo lankstumą. Rankinis valdymas žemo vandens lygiu taip pat yra įmanomas, floatinį jungiklį užfiksuojant horizontaliai nepertraukiamo veikimo padėtyje.

 

Praktinis integruotas plūdinis jungiklis naudojamas vandens lygiui valdyti tuščioje talpoje, arba tuščiajame bakelyje. Automatiniame režime siurblys automatiškai įjungiamas ir išjungiamas priklausomai nuo plūdinio jungiklio aukščio. Nuolat veikiant, šis siurblys leidžia plokščią siurbimą iki 3 mm likutinio vandens lygio.

 

Tvirta ergonomiška nešiojimo rankena palengvina transportavimą sode ar bet kurioje kitoje naudojimo vietoje ir pagerina kompaktinio prietaiso valdymą. Jis taip pat naudojamas kaip siurblio suspensija tiekiamai nailoninei virvei, pavyzdžiui, baseinams. Universali 25 mm ir 32 mm vidinio skersmens kampinio adapterio jungtis, taip pat 1 '' ir 1½ '' srieginės jungtys leidžia jungtis be jokių problemų su kitomis žarnų jungtimis. Adapterio kampas gali būti sureguliuotas pagal poreikį, kad žarnos ir vamzdeliai taip pat galėtų eiti lygiagrečiai grindims. 10 metrų maitinimo laidas užtikrina lankstumą ir daugybę veiksmų.

 

TÜV sertifikuota kokybė

Naudodamiesi TWP 4005 E, Jūs visada dirbsite tai saugiai, nes Jūs gaunate šį aiškų vandens povandeninį siurblį TÜV sertifikuota kokybe, nes tai garantuoja didelę vertę, saugumą ir funkcionalumą.

 

Prekės ženklo kokybė ir kainos pranašumas

Patikima, galinga ir tinka daugybei įvairių praktinių priemonių, naudojamų švariu vandeniu: tai yra „Trotec“ švarių vandens siurblių kokybės požymiai. Dėka jų galios jie išaugo, kad atitiktų visus reikalavimus, kuriuos jiems pateikiate. „HighPerformance“ visais atžvilgiais, nes „Trotec“ - tai ženklo kokybė ir profesionalūs sprendimai, puikiai atitinkantys kainą.

 

SPECIFIKACIJOS:

Galingas, 400 vatų galia, leidžianti pumpuoti iki 7 000 litrų per valandą iš 7,5 metrų gylio

Idealiai tinka plokščių paviršių nusausinimui ir siurbimui bei siurbimui, pvz. baseinams, rūsių patalpoms, skalbimo mašinų nutekėjimui

Nesudėtingai pumpuojant iš skaidraus vandens iki 5 mm plūduriuojančių dalelių

Labai patvarus dėl keramikos mechaninio sandarinimo

Nepertraukiamas variklio darbas su integruotu šiluminės apsaugos kontūru perkaitimo atveju

Automatinis įjungimas ir išjungimas dėl reguliuojamo plūdinio jungiklio

Plūdinio jungiklio tvirtinimas nuolatiniam veikimui

Plokščias siurbimas iki 3 mm su sausu rezultatu

IPX8 apsauga - apsaugota nuo vandens patekimo per panardinimą

Universalus prijungimas prie lanksčių jungčių

Reflux stop užkerta kelią atbuliniam srautui

Didelė ergonomiška nešiojimo rankena - tinka pritvirtinti drenažo virvę

TÜV sertifikuota povandeninio siurblio kokybė

 

TECHNINĖ INFORMACIJA:

Maksimalus darbingumas: 7000 l / h

Dalelės: 5 mm

Maksimalus panardinimo gylis: 7,5 m

Įlipimo gylis max: 7 m

Minimalus darbinis gylis: 80 mm

Aukščio įjungimo taškas: 420 mm

Išjungimo taško aukštis: 180 mm

Vandens lygio siurbimo aukštis maks. 3 mm

Maksimali vandens temperatūra: 35 ° C

Apsaugos klasė: IPX8

Apsaugos klasė: I

Maitinimo įtampa: 230-240 V (50 Hz)

Energijos sąnaudos: 0,4 kW

Jungties kištukas: CEE 7/4 (Schuko tipo kištukas F)

Kabelio ilgis: 10 m

Matmenys (L x W x H): 160 x 160 x 290 mm

Svoris: 3,6 kg

 

PRIEDAI:

Povandeninis siurblys TWP 4005 E yra komplektas su reduktoriaus adapteriu (įskaitant iš anksto įdiegtą grįžtamojo užvedimo ir sandarinimo žiedą), kampinis adapteris, 12 m ilgio nailono virvė ir 10 m ilgio elektros laidas. Žarnos arba vamzdeliai, kurių vidinis diametras 25/32 mm, ir 1 '' / 1½ '' srieginės jungtys gali būti lanksčiai prijungtos prie siurblio.

 

Kilus klausimams apie šią prekę prašom kreiptis: tel. 8 636 65555; el.p. infogreitapigu@gmail.com

 

Atsiliepimai

Atsiliepimai padeda mums tobulėti, o klientams išsirinkti tinkamą ir kokybišką prekę. Būk pirmas ir palik atsiliepimą!

Palikite atsiliepimą apie PANARDINAMAS VANDENS SIURBLYS TWP 4005 E

Pasidalinkite nuotraukomis