LOVA SU LED APŠVIETIMU „HOSTON“

Atsiliepimų nėra. Būk pirmas!
441,48 €
Sutaupote 441.47 €
882,95 €
Dydis:
Spalva:
Kiekis:
Pristatymas tik per 1 d.d.
Prekės kodas: DFJ-29023
Šią prekę užsisakius el.parduotuvėje atsiimti galima Vilniaus prekių atsiėmimo punkte (Buivydiškių g. 12a)

Elegantiška aukštos klasės lova su kokybiško miego komforto zona. Prašmatni ir šiuolaikiška išvaizda, su minkštu pilko audinio užvalkalu užtikrina lengvą audinio priežiūrą. Komplekte du 19 cm storio Bonell spyruokliniai čiužiniai (H3) ant pagrindo rėmo, taip pat 5 cm storio šaltų putų antčiužinis užbaigia rafinuotą miego sistemą. Tai dar labiau padidina komfortą gulint bet kokioje miego padėtyje. Be to, jis apsaugo čiužinius ir prailgina jų tarnavimo laiką. Įmontuotas

LED apšvietimas šonuose- šios lovos akcentas. Tamsoje suteikia netiesioginę šviesą ir sukuria malonią atmosferą miegamajame.  Dėl 58 cm aukščio gulimo paviršiaus daug lengviau atsikelti ryte ir eiti miegoti vakare. Tai geriau apsaugo jūsų nugarą nei lovos su žemesniu gulimo paviršiumi.

  • ! PREKĖ SU DEFEKTU !

  1. Informuojame, jog prekė yra grąžinta, todėl gali turėti kosmetinių trūkumų (įbrėžimų, įlenkimų, įtrūkimų, neturėti originalios pakuotės/pakuotė gali būti pažeista transportavimo metu). Nepaisant prekės kosmetinių trūkumų - prekė tinkama naudoti ir atitinka visas numatytas funkcijas.
  2. Pirkėjas įsigydamas prekę sutinka su galimais šiais trūkumais ir įsigydamas prekę patvirtina, jog prekė nėra grąžinama.

  3. Prekės apžiūros būklė: nauja, nėra originalių pakuočių.

 TECHNINĖ INFORMACIJA:

  • spalva pilka;

  • čiužinys: Bonell spyruoklinis čiužinys;

  • čiužinio kietumas: H3 paviršius;

  • keliamoji galia: 160 kg/asmn.

Atsiliepimai

Atsiliepimai padeda mums tobulėti, o klientams išsirinkti tinkamą ir kokybišką prekę. Būk pirmas ir palik atsiliepimą!

Palikite atsiliepimą apie LOVA SU LED APŠVIETIMU „HOSTON“

Pasidalinkite nuotraukomis